“Ljubavologija” i izložba fotografija

Suradnja Galerije Ružić i Fotokluba Kadar SB još jednom se pokazala u vrlo lijepom svjetlu. 27. 04. u likovnoj Galeriji Ružić gost je bio sociolog i pisac Bruno Šimleša. Predstavio je dopunjeno izdanje svoje knjige Ljubavologija, jedne od najprodavanijih knjiga na ovom području. Do sada je objavio osam knjiga, a njegovi naslovi objavljeni su u Srbiji, Makedoniji, Sloveniji.

Članovi Fotokluba Kadar SB dali su svoj doprinos promociji, nadopunivši ju svojim fotografijama na temu Ljubavi. Savršena kombinacija riječi i fotografije nikoga nije ostavila ravnodušnim. U vrlo ugodnoj i opuštenoj atmosferi autor je odgovorio na brojna pitanja o ljubavi. Kako izgraditi sretne i strastvene odnose sa drugima, bilo da je riječ o partnerskoj ljubavi, obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima. Također, ponudio je rješenja kako vratiti zadovoljstvo u ona najvažnija područja života.

Zadovoljna i nasmijana lica publika nije skrivala. To nam je veliko Hvala i motivacija za buduće projekte. Svi zainteresirani knjigu mogu kupiti u knjižarama diljem lijepe naše, a izložbu fotografija mogu pogledati do kraja svibnja u Galeriji Ružić.

You may also like...