Sedmodnevni tečaj Osnove digitalne fotografije

Vođeni uspjehom i reakcijama polaznika, Fotoklub Kadar SB, po drugi puta, u suradnji s Gradskom knjižnicom Slavonski Brod i Tehničkom zajednicom grada Slavonskoga Broda, organizira i provodi sedmodnevni tečaj naziva Osnove digitalne fotografije za javnost i sve zainteresirane. Tečaj će se provoditi od 15. do 22. svibnja u prostorima Gradske knjižnice i to na sljedeći način:

  • od ponedjeljka do petka predavanja u 19h,
  • u subotu fotografska radionica,
  • u ponedjeljak evaluacija

Neke od tema koje će biti obrađene tečajem su: povijest fotografije, dijelovi i rukovanje fotoaparatom, tehnike fotografiranja, svojstva fotografije itd. Predavači su Vlatko Šplihal i Tomislav Lačić, članovi Fotokluba Kadar SB s dugogodišnjim iskustvom u fotografiji,  javnom predavanju i upravljanju skupinama.

Cijena tečaja iznosi 300kn i svoje mjesto možete rezervirati slanjem e-maila na fotoklub.kadarsb@gmail.com ili telefonskim pozivom na broj predsjednika Fotokluba Marija Boića 099/216-7322. Rezervirajte svoje mjesto što prije jer broj polaznika je ograničen.

Svaki polaznik će na kraju dobiti diplomu o uspješno savladanom tečaju te sve materijale korištene na predavanjima i radionici.

You may also like...