Dovršen tečaj Osnove digitalne fotografije

Pradavači s polaznicima.

Moramo se pohvaliti da smo uspješno dovršili sedmodnevni tečaj Osnove digitalne fotografije koji smo pripremili za javnost. Mjesta za polaznike brzo su se popunila i u sedam dana tečaja ispred nas je predavanja pratilo dvadeset sugrađana željnih znanja o fotografiji. Raznih ljudi tu je bilo, raznih godina i iskustava s fotografijom, ali sa zajedničkom željom naučiti više kako bi u konačnici radili bolje fotografije.

Naši Vlatko i Tomislav svakodnevno su se izmjenjivali u predavanjima, obradivši dvije fotografske teme po danu – ukupno deset. Osim teorijskog dijela, u subotu smo u brodskoj Tvrđavi odradili i fotografsku radionicu. Zadatak je bio naučeno o fotografiji, kompozicijskim načelima te portretnoj i pejzažnoj fotografiji, primijeniti u praksi. Radionici su se pridružili članovi Fotokluba kako bi što više polaznika imalo svoga pomoćnika. Poslije smo te fotografije analizirali i podsjetili na kompozicijska načela i pravila.

Kako bi mi u Fotoklubu imali što bolji uvid u uspješnost i svrhovitost ovakvoga tečaja, po završetku tečaja zamolili smo polaznike da nam popune anonimnu anketu. Povodeći se njihovim odgovorima, možemo reći da je tečaj bio uspješan, predavanja i predavači zanimljivi i uspješni u prenošenju znanja. Također, svi su rekli kako su produbili svoja znanja o fotografiji. Sve to nam ide u prilog i služi kao poticaj da ponovimo tečaj – što sigurno i hoćemo.

00001

Fotoklub Kadar SB želi se zahvaliti polaznicima na ukazanome povjerenju i pohvalama! Vidimo se u Fotoklubu ;).

You may also like...