Dobrotvorno portretno fotografiranje

Naš Fotoklub još jednom provodi portretno fotografiranje građana! Pozivamo vas da okupite svoje najdraže i dođete 29. siječnja 2016. (petak) u Galeriju Ružić. Počet ćemo u 20h, a završiti oko 23h, a možda i dulje. Istovremeno se u Galeriji Ružić održava i Noć muzeja. Također ćemo tim događajem zaključiti izložbu fotografija naših članova, koja u Galeriji Ružić traje više od mjesec dana. Ova akcija dobrotvornoga fotografiranja pripremljena je u suradnji s Galerijom umjetnina grada Slavonskoga Broda, Zajednicom tehničke kulture Slavonskoga Broda i s Udrugom SLAP.

U interesantnim prolazima i svodovima Galerije Ružić, nekadašnje tvrđave, pripremili smo kulisu dnevne sobe. Vi samo dođite, udobno se smjestite, zagrlite svoje najdraže, a mi ćemo vas fotografirati. Netko će izvlačenjem tombole osvojiti izrađenu fotografiju, a ostali će svoju fotografiju u punoj kvaliteti moći besplatno preuzeti s naše web stranice.

I ova akcija je dobrotvornoga karaktera čiji je konačni cilj prikupljanje financijskih sredstava za Udrugu SLAP, kao potpora njihovim članovima.

Kako je netko već simpatično zaključio statusom na Facebooku: “…jednokratnom posjetom Galeriji Ružić obavljate četiri stvari: provjerite Noć muzeja, obiđete izložbu fotografija članova Fotokluba, fotografiraju vas provjereni fotografi (možda osvojite besplatnu fotku) te novčano poduprete Udrugu SLAP…“.

Vidimo se!

Plakat događaja, klikni za veći.

Plakat događaja, klikni za veći.

You may also like...