Dobro nam došli Klikovci!

Klikovci i Kadrovci na Keju.

Na veliku radost i oduševljenje članova Fotokluba Kadar SB, velika nam je čast bila ugostiti drage nam prijatelje iz Fotokluba Klik (Sveta Nedelja) koji su se nesebično odazvali na poziv da posjete našu prvu zajedničku izložbu u Galeriji Ružić.

Već u prijepodnevnim satima doputovali su nasmijanih lica i raširenih ruku u Slavonski Brod gdje ih je dočekala nekolicina Kadrovaca te ih povela u kratku šetnju do same Galerije u Brodskoj Tvrđavi. Ugodno iznenađeni izložbom, fotografijama, kao i ambijentom, nisu štedjeli riječi hvale, pa su njihovi dojmovi zabilježeni u Knjizi dojmova Fotokluba Kadar SB.

S obzirom da ovo nije njihov prvi grupni posjet našem gradu, za fotografiranje nije bilo potrebno odvajati previše vremena. Kratki obilazak Tvrđave i kratka šetnja uz Savu zadovoljila je njihove i naše foto apetite. Preostalo vrijeme odvojeno je za kvalitetno druženje na ručku koje je organizirano u “Kući piva”. Razmjene iskustava, šaljivih priča, smijeha i dobre zabave nije nedostajalo. Vrijeme je brzo prolazilo i dan se bližio kraju, kako to obično biva u dobrom društvu.

Po povratku iz “Kuće piva” prošli smo još jednom šetalištem Braće Radić, napravivši nekoliko noćnih fotografija, pri čemu su Klikovci pohvalali lijepu brodsku šetnicu, kao mjesto za uvijek nove, zanimljive i dobre kadrove. Srdačno se zahvalivši jedni drugima, kako to prijatelji već rade, oprostili smo se do skorog viđenja kod nas, ili kod njih, svejedno je. Bitno je družiti se.

You may also like...