Fotoklub Kadar SB u Noći muzeja

Već tradicionalno kao i svake godine, Noć muzeja svojim prigodnim i zanimljivim sadržajem nudi svojim posjetiteljima raznolik program za sve uzraste. Velikom broju ustanova i udruga iz svijeta kulture i umjetnosti ove godine pridružila se i mlada Udruga Kadar SB.

U suradnji s Galerijom Ružić, Zajednicom tehničke kulture grada Slavonskoga Broda, te Udrugom Slap iz Slavonskog Broda, koja okuplja roditelje i članove obitelji djece oboljele od malignih bolesti, upriličeno je dobrotvorno fotografiranje posjetitelja od 20:00 do 23:00 sata. Nakon uspješno organiziranog prvog humanitarnog događaja koji je obilježen u lipnju prošle godine u suradnji s Udrugom Lions, pod nazivom “Brod kao dnevna soba”, Fotoklub je iznimno počašćen prilikom ponovno pomoći i doprinijeti svojim znanjem i radom još jednoj hvale vrijednoj akciji potrebitima. U mističnom ambijentu pripremljena je kulisa dnevne sobe, u kojoj su se, ispred objektiva, izmjenjivala lica naših Brođana. Nakon fotografiranja građani su nesebično i od srca dali svoj novčani prilog i dobili tombolu, jer neki od njih, oni sretnije ruke, bit će nagrađeni za svoje dobročinstvo izrađenom fotografijom. Svi ostali svoje fotografije mogu preuzeti od 15. veljače na web stranici Fotokluba Kadar SB.

Ovom dobrotvornom akcijom Fotoklub Kadar SB zatvorio je svoju prvu zajedničku izložbu fotografija i zahvaljujemo svima koji su odvojili malo vremena kako bi posjetili prostor Galerije Ružić u razdoblju od 16. 12. 2015 do 29. 1. 2016 i pogledali fotografije naših članova.

Bila je ovo još jedna noć za pamćenje. Bogat kulturno umjetnički program bio je plodno tlo za stvaranje i zabilježavanje lijepih trenutaka s odabranima. Našu dnevnu sobu zasigurno ćemo opet ponoviti na nekoj novoj lokaciji u suradnji s dobrim ljudima.

 

You may also like...