“Brod kao dnevna soba”

Jučer, 20. lipnja, u Slavonskom Brodu održana je hvalevrijedna humanitarna akcija pod nazivom Brod kao dnevna soba. U organizaciji Fotokluba Kadar SB i Lions klubova Slavonskoga Broda prikupljala su se novčana sredstva za pomoć slijepoj i slabovidnoj djeci s područja grada.

Udobno smješteni u trosjed na brodskome keju, građani su iskoristili priliku i fotografirali se sa svojim najmilijima. Lijepo je bilo vidjeti osmijehe na licima najmlađih pa i nešto starijih Brođana. Zajednički trenutak zabilježen objektivom i okom dobrih fotografa zasigurno će naći posebno mjesto u njihovom domu.

Od fotografiranih roditelja, baka, djedova, prijatelja i poznanika saznali smo da je fotografija još uvijek na visini ljestvice kao uspomena koja ih vraća na trenutke u kojima su se osjećali sretno, ponosno i jedinstveno. Potaknuti ovakvim riječima Fotoklub Kadar SB će i ubuduće ustrajati na svom nesebičnom radu u korist potrebitima.

Zahvaljujemo svim sudionicima ove humanitarne akcije kao i našim sponzorima: Kuća piva, Brod Star (starinarnica), Tiskara DELTA  i Studio Divas.

 

You may also like...