Izborna skupština ZTK

U Domu tehnike, našoj bivšoj lokaciji okupljanja članova Fotokluba, održana je Izborna skupština Zajednice tehničke kulture grada Slavonskoga Broda. Skupštini su prisustvovali mnogi predstavnici udruga vezanih uz tehničku kulturu. Od naših članova, tu je bio Tomislav Lačić, Marko Ćurić i Davor Miković kao predstavnici Fotokluba u Skupštini ZTK te Vlatko Šplihal kao potpora.

Bilo je razgovora o aktivnostima u protekloj 2014./2015., financijskom izvješću te planu rada za 2015./2016. godinu. Također je bilo govora o ažuriranju Statuta ZTK i prilagođavanju istoga novome zakonu o Udrugama.

Ono što je našemu Fotoklubu ponajviše bitno, jest da smo jednoglasno primljeni pod Zajednicu tehničke kulture grada Slavonskoga Broda kao ravnopravna članica. Pohvaljeni smo od strane tajnika ZTK Mladena Damjanovića za ažurno vođenje dokumenata Udruge i suradnju sa Zajednicom, a od predsjednice Marine Gojković za dosadašnje akcije, predavanja i radionice koje smo u pola godine postojanja već realizirali.

Dopredsjednik Fotokluba, Tomislav Lačić, ukratko se pred okupljenima osvrnuo na našu humanitarnu akciju „Brod kao dnevna soba“ te iznio osnovne informacije o Fotoklubu, broju članova i slično.

Primanje Fotokluba Kadar SB kao članice Zajednice tehničke kulture grada Slavonskoga Broda logičan je slijed i potvrda kvalitete našega rada.

You may also like...