FotOOko 2016 – poziv na prijavu

Nedjelja, 25. rujna 2016. posebna je za fotoklub Klik jer održavamo jubilarno peto FotOOko, to jest FotOOko na 5, dan fotografije u Svetoj Nedelji. Očekujemo vas u dvorcu Erdödy u Kerestincu na cjelodnevnom druženju. Okupljanje počinje u 10 sati. I ove ćemo godine imati FotOOkeco za djecu do 16 godina koji će imati poseban program.

Budući da je ove godine jubilarno FotOOko, pripremili smo malo drugačiji program radionica na koje se možete prijaviti na web-stranici FotOOka (http://fotOOko.foto-klik.hr/). Kako bismo svakom sudioniku osigurali bliži kontakt s voditeljem te kvalitetniji rad na radionici, ograničili smo broj sudionika svake radionice na maksimalno 15 polaznika. Prijavite se što prije! Koncept radionica podijeljen je po kategorijama i vremenima održavanja. Radionice vode Mare Milin, Radomir Sarađen, Predrag Gostimirović… Posebnu radionicu modne fotografije organizira Foto Fashion Overdose.

Tijekom cijeloga dana dvorac će vrvjeti raznim događanjima, od predstavljanja fotOOpreme naših sponzora: Canon, Anigota, Nikon, Fototeh, Prizma, Bratulić, Canosa…, zanimljivih predavanja, modela u oklopima, sa šmrkovima i uz štangu…

Novitet ovogodišnjeg FotOOka jest ugostiteljsko-fotografska olimpijada. Budi znatiželju, zar ne?

Ovo je tek dio programa jubilarnog FotOOka. Prijavite se i dođite nam 25. rujna u dvorac Erdödy!

Vidimo se!

Vaš fotoklub KLIK

You may also like...