Fotografijom kroz život uz gosta Amera Kapetanovića

Fotografijom kroz život – kad živiš od fotografije a ujedno i za fotografiju.

Predavanje na kojem postavljate pitanja umjesto da zijevate.

U subotu, 19. ožujka, u velikoj dvorani Gradske knjižnice u Slavonskom Brodu, imat ćete priliku upoznati se s fotografom suludo zaljubljenog u fotografiju, radoznalog dječaka u tijelu muškarca, radoznalijeg od tri mačke zajedno, istraživača prostora i duša. Fotografija je njegova profesija, a polja zanimanja su vrlo raznolika. Saznajte kako se jedno jutro probudio, ostavio siguran posao u državnoj službi i postao freelance fotograf, kako je pobijedio strahove i kako uspijeva živjeti od fotografije, putovati u daleke zemlje kako bi nahranio vječito gladne fotografske oči. Ali i stomak.

Evo što Amer kaže o sebi: “Fotografija je moj život, nešto od čega živim i u čemu apsolutno uživam i strastveno joj pristupam. Nakon perioda kada mnogo radim, kupim si kartu i otputujem na mjesta koja sam oduvijek želio fotografirati. Vrlo radoznao, neprestano sam u potrazi za fotografijama koje mi provociraju emocije i čine da razmišljam o svijetu u kojem živim. Emocije pogone ne samo moje osobne fotografske projekte nego i one komercijalne.”

Uvijek je spreman odgovoriti na sva pitanja i nesebično podijeliti znanje. Možete li bolje investirati svoje vrijeme, u subotu, 19. ožujka, od 18 do 20h?

Amerov rad možete upoznati na njegovom webu, instagramu i FB stranici.

Ulaznica: 10 kuna.
Prodaja ulaznica: Caffe bar Mojster i Frizerski salon Vesna

Broj mjesta je ograničen.
Dodatni upiti na mail fotoklub.kadarsb@gmail.com

You may also like...