Izlet u Šušnjevce

Nakon ljetne stanke Fotoklub Kadar SB započeo je s radom. Od 31. kolovoza ponovo su otvorena vrata u prostoru Centra Mladih za sve članove, kao i za sve zainteresirane koji žele naučiti nešto više o samoj fotografiji i radu na istoj.

4. rujna Fotoklub Kadar SB organizirao je izlet na obiteljsko gospodarstvo u Šušnjevcima, vlasništvo Dražena Škledara, čime je i počela jesenska shema. Također, pridružili su se i neki od članova Fotokluba Klik, te svojim dolaskom razveselili sve prisutne.

Uz srdačnu dobrodošlicu obitelj Škledar pripremljen je i ukusan ručak. Na imanju koje odiše prošlošću i vraća nas u život kojim su živjeli naše bake i djedovi, slavonskih motiva nije nedostajalo. Članovi Fotokluba i njihovi gosti, objedinili su niz fotografskih radionica: portretnu, pejzažnu, makro. Utvrditi stečeno znanje na jednom ovakvom mjestu za sve je bio veliki užitak. Tako je druženje potrajalo do ranih večernjih sati. Kao i uvijek do sada, najljepše trenutke rada i zabave, donosimo Vam na naš uobičajeni način. Fotografijom.

You may also like...